![angus-landing](http://themarkrestaurant.ro/wp-content/plugins/revslider/public/assets/assets/dummy.png)
![](http://themarkrestaurant.ro/wp-content/plugins/revslider/public/assets/assets/dummy.png)
![angus-landing Slide](http://themarkrestaurant.ro/wp-content/plugins/revslider/public/assets/assets/dummy.png)
Ne bucurăm să fim parteneri cu furnizorul nostru Food Nova by Maria Group, cea mai importantă fermă pentru dezvoltare și genetică în domeniul creșterii de vite Black Angus, rasă specială pentru carne. Creșterea animalelor precum și finisarea lor se realizează strict cu cereale cultivate de către Maria Trading, cea mai avansată fermă pentru menținerea cerealelor de calitate superioară.
Carnea premium pe care o servim în restaurant este Maturată Uscată în camerele tip Dry-Ager disponibile chiar în restaurant. Din perspectivă organoleptică, carnea maturată se încadrează perfect în zona stabilă a PH-ului, respectând timpii pentru fragezire între 21 și 30 de zile, perioade în care umiditatea și mediul curat sunt ținute sub control tehnologic impus.
Te așteptăm la The Mark Restaurant & Pub!
#reMARKable ANGUS dry aged
Ribeye 52 Lei /100G
Porterhouse 52 Lei /100G
T-Bone 50 Lei /100G
New York Steak 48 Lei /100G
Vino la The Mark Restaurant and Pub pentru a savura gustul autentic ANGUS, 100% dry aged la noi în restaurant.